Kirúgják Drogbát a Chelsea-től?!

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 4. 14:29
Nincs kegyelem, a nyári átigazolási időszakban öt sztárjától szeretne megszabadulni a Chelsea. Roman Abramovics nagyon belejött, a téli bevásárlást viszont kompenzálni kell valahogy. Éppen ezért Florent Maloudát, John Obi Mikelt, José Bosingwát, Jurij Zsirkovot - és Didier Drogbát is ki akarja rúgni!


A több mint 70 millió fontos befektetés csak akkor térül meg, ha nagyon megy a csapatnak, illetve, ha néhány ásszal kevesebb lesz a fedélzeten. Abramovics tulajdonos mindkettőt szeretné, ám míg előbbi nem feltétlenül rajta múlik, utóbbi mindenképpen az ő döntésétől függ.

Ezt a lehetőséget és öt sztárjának a grabancát ragandná meg egyszerre, hogy a nyáron kidobja őket a Stamford Bridge-ről. Malouda, Obi, Bosingwa, Zsirkov és Drogba. Az elefántcsontparti csillag mostanában nem játszik jól, de Wayne Rooneyt sem akarták kivágni Manchesterből - még akkor sem, ha kell a bevétel.

Márpedig a The Sun úgy tudja, hogy erről van szó. Az említett futballisták kiemelt figyelmet kapnak a szezon hátralévő mérkőzésein - már ha játszanak -, és elég néhány baki, máris megvan az indok a kiebrudalásukra. 

"Van néhány nagy név és sokat kereső futballista azon a listán, amely azokat tartalmazza, akiktől megválnak az idény végén. Amennyiben formájuk nem javul, eladják őket. A helyekért ádáz küzdelem folyik, az pedig bizonyára jó hatással lesz a csapatra, hogy még többen lettünk - nyilatkozta egy önmagát megnevezni nem kívánó Chelsea-bennfentes.

A Kékek legutóbb 70,9 millió fontos veszteséget könyveltek el, az UEFA pedig figyel...

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Újabb nagy dobásra készül a Chelsea
Roman Abramovics jó kedvében van mostanság: Fernando Torresért 50, David Luízért további 21 millió fontot adott az átigazolási időszak utolsó pillanataiban. A Chelsea orosz tulajdonosa nem elégszik meg ennyivel és újabb...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu