Kiköpött Messit igazolt a City!

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 14. 17:58
A várakozásoknak megfelelően a Man. City nyerte a versenyt az ex-barcás izraeli szupertehetségért, a 19 éves Gai Assulinért, aki hétfőn írta alá két és fél éves szerződését az Eastlandsen. Erről a City hivatalos honlapja is beszámolt. Négyszázezer fontos kompenzációt kap a játékost hosszú éveken át nevelő Barca.


Assulint hamar kikiáltották az “Új Messinek" azután, hogy 16 évesen debütált a csapatban a Girona ellen a Katalán Kupában. Tizennégy nappal tizenhetedik születésnapja előtt az izraeli válogatottban is bemutatkozhatott.

Szeretett volna gyökeret ereszteni az első csapatban, de nem sikerült. Sérülések is hátráltatták, szinte a teljes 2008-09-es idényt ki kellett hagynia. A nyáron a Blackburnnél járt próbajátékon, végül úgy döntött, enged egy angol sztárklub csábításának, a Man. City mellett az Arsenal is szívesen szerződtette volna.

Júliusban eresztette szélnek a Barca, de elhúzódó térdsérülése miatt csak most írhatta alá új, két ésfél éves szerződését a Citynél. Yaya Touré győzte meg arról, hogy a világoskékeket kell választania.

"Sokat hallottam a Cityről, és amint megérkeztem, tudtam, hogy jó helyen járok. Nagyszerű egyesület, remélem sokáig maradhatok. Minden lehetőséget szeretnék megragadni, minden nap szeretnék valami újat tanulni. Naponta szót váltunk Yayával, jó lenne mellette játszani. Bizonyítani akarom, hogy ezen a szinten is képes vagyok helytállni" - nyilatkozta az ifjú titán a kontraktus aláírása után.


 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu