Keveslik a Pool 15 millióját …

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 6. 10:53
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását az angol labdarúgó-válogatottnál is számításba vett Stewart Downing. A szélső ugyan a Liverpool FC első számú célpontja, de a klub egyelőre nem került közelebb a megállapodáshoz.


 

Pedig a Vörösök illetékesei tekintélyes összegről szóló ajánlatot tettek az Aston Villának. Downing is szeretne a legendás együttes tagja lenni, bizonyára örült annak, hogy kérője elfogadhatónak tűnő, 15 millió fontos „ígéretet” tett a birminghamieknek.

A brit sajtó hetekkel ezelőtt kész tényként kezelte Downing váltását, ehhez képest az Aston Villa vezetői megmakacsolták magukat, elutasították a 15 millió fontos ajánlatot. Hírlik, klubja legalább 19 milliót akar kasszírozni a 26 éves válogatott középpályásért.

Stewart Downing szerződése 2013-ban járna le Birminghamben, de már többször elmondta, esze ágában sincs hosszabbítani, sőt a kontraktus kitöltését sem szorgalmazza a maga részéről. Hja, akit a Liverpool FC hív, az nehezen maradna a nagy múltú, de mostanában már nem az élcsapatok közé tartozó Villánál …

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu