Két védőt is „kivégzett” a Lazio csatára

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 2. 12:24
Két védőt is kivégzett a Sasok nyári igazolása, a cseh csatár Libor Kozák a Milan-Lazio (0-0) kedd esti bajnokin. Bonera és Legrottaglie is agyrázkódást szenvedett, azóta már kiengedték őket a kórházból. A rómaiak edzője szerint nem volt szándákos Kozák tette. Elmaradt Legro bemutatása.


Az első áldozat Bonerát a 17. percben könyökölte le Kozák. A szünetig még éllta a sarat a hátvéd, de aztán be kellett állnia a helyére a friss szerzemény Legrottagliének, aki azonban csak negyven percig játszhatott első meccsén: a földön feküdt, amikor olyan szerencsétlenül ütközött vele Kozák, hogy arcba térdelte.

Legro alig tudott magáról, amikor vérző fejjel, hordágyon vitték le a pályáról, Sokratis váltotta. Mindkét sérültet kórházba szállították a meccs után, az ex-juvés sztárnak a San Raffaelében is kellett öltenie az éjszakát, s elmaradt szerdára tervezett hivatalos bemutatása.

"Nem volt szándékos, Kozák nem olyan fürge, mint Ibrahimovic, már nem tudta kikerülni a játékost" - vette védelmébe tanítványát Edy Reja. "Az ilyen balesetek előfordulnak, nagy kedvvel játszik, az edzésen mondtam neki, hogy ne harapjon ennyire, de legyen ennyire vagány" - tette hozzá.

A Milannak nem sikerült áttörnie a Lazio falát edd este, Ibra állt a legközelebb hozzá, a második félidőben volt egy remek kétkapufás lövése is. Kíváncsian várhatjuk, mire megy a Napoli a Chievóval Veronában, egy esetleges szerdai győzelemmel két pontra megközelíthetné a listavezető piros-feketéket.

LEGROTTAGLIE SÉRÜLÉSE

A MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu