Kés alá fekszik Didier Drogba

Létrehozva: 2011. november 1. 11:00
Kisebb műtéten esik át a napokban Didier Drogba. Az időzítés nem véletlen, ha minden jól megy csak egy tétmérkőzést hagy ki és a Liverpool ellen térhet vissza.


A 33 éves elefántcsontparti támadó 2010-es világbajnoki szereplését veszélyeztető sérülése miatt kell, hogy ismét kés alá feküdjön, a törött könyökét rögzítő csavarokat távolítják el.

A Kékek kihasználják a Queens Park Rangers ellen másfél hete összeszedett eltiltását (hiszen emiatt a hétvégi Blackburn elleni bajnokit amúgy is pihent volna), és a közeledő válogatott szünetet, így a tervek szerint egyedül a Genk elleni keddi BL-mérkőzésről marad le.

„Nem lenne muszáj eltávolítani most a csavarokat könyökéből, de mivel a következő három hét folyamán amúgy sem játszunk komoly meccseket, úgy döntöttünk, most operálják meg" – nyilatkozta az előre megtervezett beavatkozásról André Villas Boas menedzser.

Ha minden jól megy, Drogba bevethető lesz a november 20-i Liverpool elleni rangadón, ahol nyolcadszor léphet pályára az új Premier League-idényben és első gólját szerezheti.




 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu