Kapusát veszítheti a Liverpool

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 12. 09:28
Főhet Roy Hodgson feje, el kell gondolkodnia egyik kulcsembere pótlásán. Angol médiaértesülés szerint ugyanis Pepe Reina bejelentette, el szeretné hagyni a Liverpoolt, új kihívásnak akar megfelelni. A média máris találgat, klasszis játékosokat hozott hírbe a Vörösökkel.


 

A világ- és Európa-bajnok spanyol klasszis 2005 nyarán a Villarrealtól igazolt az Anfieldre, Európai Szuperkupát (2005), FA-kupát (2006) és Community Shieldet (2006) nyert az együttessel. Az elmúlt szezonokban azonban kevés sikerélménnyel gazdagodott, ráadásul idén nyáron távozott a klubtól mentora, Rafa Benítez.

A Mirror úgy tudja, Reina már közölte elhatározását Hodgsonnal. A kiváló kapus a lehető leghamarabb meg akar állapodni új csapatával, azt sem tartja kizártnak, hogy ez már januárban sikerül…A hispán sztárt nemrég hírbe hozták a Pool ősi ellenfelével, a Manchester Uniteddel, Edwin van der Sar utódja lehetne. A Vörös Ördögök legendája, Peter Schmeichel örülne ennek a cserének.

„Biztos vagyok abban, hogy ő az első számú jelölt. Szerintem harcba szállnak érte” – jelentette ki a dán sportember.

A Mirror úgy tudja, Reináért az Arsenallal és az Internazionaléval kell versengenie a Man. Unitednek.

Ha valóban távozik a spanyol futballista, akkor gondoskodni kell az utódjáról. A Daily Mail szerint a jelöltlistára került Shay Given (Manchester City), Marteen Stekelenburg (Ajax Amsterdam), Manuel Neuer (Schalke 04) és Mark Schwarzer (Fulham).

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu