Kanu még egy évig a Portsmouth játékosa

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 6. 14:42
Újabb egy évvel meghosszabbította szerződését Nwankwo Kanu jelenlegi csapatával, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Portsmouth együttesével. A nigériai csatár annak ellenére maradt az FA-kupa győztesénél, hogy állítólag több az MLS-ben szereplő gárda is szerződtette volna.


 

A harminckét éves támadó szerződése az előző szezon végén lejárt, de tartalmazott egy olyan opciót, hogyha a játékos egy meghatározott számú meccsen pályára lép, akkor kérheti szerződése meghosszabbítását.

 

A csatár élt is ezzel a lehetőséggel, annak ellenére, hogy jónéhányszor összefüggésbe hozták a nevét az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő csapatokéval.

 

„Szeretek itt lenni, és szeretnék továbbra is a csapat része lenni. Nagyon boldog vagyok, hogy aláírtam a szerződésemet – nyilatkozta a hórihorgas játékos a Portsmouth hivatalos honlapjának. – Az első naptól kezdve hangsúlyoztam, hogy mennyire szeretek itt lenni, és azt, hogy szeretnék még többet tenni érte.”

 

„Szeretnék még jobban játszani a szurkolókért. A mi drukkereink a legjobbak a bajnokságban, mintha tizenketten lennénk a pályán.”

 

„A jelenlegi csapattársaimmal évek óta együtt játszom – folytatta a támadó. – A közösség nagyon jó, és természetesen nagyon fontos, hogy Harry Redknapp az edző. Nagyon szeretnénk idén is fantasztikus dolgokat elérni.”

 

Kanu egyébként nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a csapat megnyerte az FA-kupa előző kiírását, hiszen a fináléban a csatár szerezte a győztes gólt a Cardiff City ellen, és ennek köszönhetően a csapat története során először indulhat az UEFA-kupában.

 

A nigériai játékos 2006-ban igazolt a Portsmouth gárdájához, ahol 69 meccsen 19-szer volt eredményes. A csatár ezelőtt megfordult az Ajaxban, az Internazionaléban, az Arsenalban és a West Bromwich Albionban.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu