Kadirovics: Rivaldót az Isten küldte

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 5. 16:05
Már áradozik új, üzbegisztáni klubjáról a korábbi aranylabdás brazil Rivaldo. Pedig két hét sem telt azóta, hogy a dél-amerikai aranylabdás hatalmas meglepetésre aláírt a futball térképén tulajdonképpen csak nagyon erős nagyítóval látható Bunyodkor együtteséhez. A korábbi klasszis középpályás csütörtökön sajtótájákoztatót tartott a közép-ázsiai ország fővárosában, Taskentben, ahol elmondta, komoly ajánlatot kapott, és szeretné megmutatni a drukkereknek, hogy mit tud.


 

„Szerződésem volt az AEK Athénnal, amely már a végéhez közeledett, és többek között Japánból és Ausztráliából is érdeklődtek felőlem. Ugyanekkor érkezett meg Üzbegisztánból ez a komoly ajánlat, amit el is fogadtam – kezdett bele átigazolásának történetébe Rivaldo. – Boldog vagyok, hogy elfogadtam a lehetőséget, mert a klub megadta az esélyt, hogy visszafizessem a szurkolóknak a rengeteg szeretetet”.


A brazil sztár szemei előtt célként elsősorban az Ázsiai Bajnokok Ligája lebeghet. Kérdéses azonban, mekkora kihívást jelenthet neki ez a sorozat azok után, hogy 1999-ben megkapta az Aranylabdát és a FIFA megválasztotta az év legjobb játékosának is.


„Szeretném a BL-ben is segíteni új klubomat. Nagyon jó ajánlatot kaptam, most rajtam a sor, hogy megmutassam, mennyit érek, és hogy mindent megtegyek a sikeres szereplésért” – fogadkozott a 86-szoros válogatott klasszis.


„Isten adta őt nekünk erre az évre” – áradozott Tavakkal Kadirovics, a Budonykor igazgatója, aki reméli, a 36 éves sztár Ázsia trónjára vezetheti együttesét. Azt az együttest, amely a nyár folyamán már a barcelonai Samuel Eto’o leigazolását is majdnem nyélbe ütötte, azonban a kameruni támadó inkább Európában maradt.


A néhány héttel ezelőtt még Kuruvcsi néven szereplő gárda szeptember 17-én lép pályára az iráni Seipa ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu