„Június 14-én jön az igazi olasz csapat"

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 4. 13:41
A szurkolók egy része ugyan elkeserítőnek találta a címvédő csütörtöki teljesítményét, de a szkeptikusok megnyugodhatnak, június 14-én Paraguay ellen már az igazi olasz válogatott lép majd pályára. Ezt a torna után az Al-Ahliban szereplő kapitány, Fabio Cannavaro jelentette ki, akit egyáltalán nem lombozott le a Mexikótól elszenvedett 2-1-es vereség.


Pedig lenne miért aggódnia a rutinos védőnek, hiszen a mexikóiak szinte lefocizták a 2006-os világbajnokot a pályáról. Jellemző, hogy Marcello Lippi együttese csak a 88. percben szépített a nemrég az angoloktól és a hollandoktól is vereséget szenvedő riválissal szemben…

„Nincs bocsánat: a jelenlegi fizikai állapotunk ugyanis rossz eredményhez vezetett. De jó edzésnek számított ez a mérkőzés…” – jelentette ki Fabio Cannavaro.


Sokan úgy vélik, a mostani olasz nemzeti tizenegy nyomaiban sem hasonlít a négy évvel ezelőtti világverő együttesre, esélye sincs a címvédésre. Az itáliaiak táborában azért optimista a hangulat, legalábbis ezt állítja az Al-Ahli újdonsült „üdvöskéje”.

„Javulnunk kell, és javulni is fogunk. Június 14-én az igazi olasz válogatottat láthatják majd Paraguay ellen – tette hozzá Fabio Cannavaro. – Ami a kritikákat illeti! Ez mindig körülvesz minket a világbajnokságokon, de ez jót tesz velünk. Most is jók leszünk…”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu