José hívja Drogbát, Drogba jelentkezz!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 12. 12:45
José Mourinho, a Chelsea menedzsere már többször beszélt arról visszatérése óta, hogy szíve szerint újra leigazolná a Stamford Bridge-re Didier Drogbát, aki jelenleg a Galatasaray csapatában játszik. És nem is akárhogy. Az egyébként csatárgondokkal küzdő portugál menedzser most bevallotta, szeretné, ha az elefántcsontparti csatár visszatérne a Stamford Bridge-re, akár vendégként is.


 

Didier Drogba még 35 évesen is simán tudja azt, amit nyolc éven át a Chelsea-nél. Szerdán csapata, a török Galatasaray vezére volt a Bajnokok Ligájában, amikor a Juventus ellen kiharcolta a továbbjutást. Az elefántcsontparti csatár újra és újra bizonyít, nem csoda, ha José Mourinho nem tudja feledni, és alig várja a viszontlátást.

"Igen, a Galatasaray-jal nehéz lenne párbajozni - mondta a Chelsea menedzsere, aki 2004 és 2007 között már együtt dolgozott Drogbával. Az újságírók azt latolgatták, hogy milyen ellenfelekkel kerülhet össze a londoni csapat. - A török bajnok, soraiban 'Didier királlyal'. Fú, nagyon nehéz lenne."

"Ugyanakkor szeretném, ha Didier visszatérne ide, és ugyanazt érezné, amit egykor én. Megérdemli, hogy visszajöhessen, és a fogadtatása szerintem legalább kétszer-háromszor hangosabb lenne, mint az enyém volt, amikor az Inter élén visszatértem ellenfélként a Stamford Bridge-re."

Didier Drogba 2004 és 2012 között volt a Chelsea meghatározó játékosa, egyben a Premier League egyik legjobb csatára, csapatában 341 meccsen 157 gólt szerzett. Kétszer volt gólkirály Angliában (2006, 2010), háromszor nyert az együttessel bajnokságot (2005, 2006, 2010), négyszer FA-kupát (2007, 2009, 2010, 2012), egyszer pedig Bajnokok Ligáját (2012).

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Sneijder kiejtette a BL-ből a Juventust
A csoportköröket sem élte túl a Juventus a Bajnokok Ligájában, miután Isztambulban 1-0-s vereséget szenvedett a török Galatasaray-tól, amely így egy ponttal megelőzte a B-csoportban. A tegnap félbeszakított meccs pályája ma sem...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Drogba is az aranylábúak között
Didier Drogba az első afrikai, aki begyűjtötte a legjobb 28 év feletti labdarúgónak járó Aranyláb-díjat. Pazar gála keretében adtak át az elismerést a 35 éves elefántcsontparti klasszisnak szerda este, Monte Carlóban. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho-Drogba: jön az összeborulás?
Szenzációként közölte vasárnap a The Sunday Mirror, hogy jöhet a második felvonás José Mourinho és Didier Drogba közös munkájában a Stamford Bridge-en. A lap szerint a portugál ismét a támadót akarja....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu