Jean-Pierre Papin újra a pályán!

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 5. 17:36
Visszatér a nyolcvanas-kilencvenes évek egykori legendás labdarúgója a pályára: Jean-Pierre Papin – aki az utóbbi években már edzősködéssel kereste kenyerét – egy francia amatőrklub, az AS Facture-Biganos Boiens játékosa lesz.


Hiába 45 éves, újra futballcsukát húz Jean-Pierre Papin: a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legendája elfogadta az amatőrbajnokságban szereplő AS Facture-Biganos Boiens hívását, és náluk folytatja pályafutását.

„Karácsonyi ajándék számunkra az ő érkezése” – áradozott az új szerzeményről Patrice Rosselot, a klub elnöke. Papint egyébként közeli barátság fűzi Thierry Castets vezetőedzőhöz, és az ő hívására igazolt a Boeins-hez.

A kiváló támadó 1991-ben elnyerte az Európai Aranylabdát, a francia válogatottban 54 meccsen 30 gólt szerzett. Részt vett az 1986-os világbajnokságon, ott világbajnoki bronzérmet szerzett.

Papin játszott a Valenciennes-ben, az FC Bruges-ben, az Olympique Marseille-ben, az AC Milanban, a Bayern Münchenben, a Bordeaux-ban és a Guingampban. Edzőként dirigálta a Lens és a Strasbourg gárdáját.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu