Játékosvándorlás indul a Tottenhamnél?!

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 21. 11:08
Scott Parker az első számú kiszemelt, Eden Hazard is a jelöltek között, továbbá nagy kérdés, ki lesz Heurelho Gomes utódja: Maarten Stekelenburg, Shay Given, vagy Ben Foster? Érkezhet Didier Drogba, Emmanuel Adebayor és Pablo Osvaldo, távozhat Sebastien Bassong, Jermaine Jenas, Jonathan Woodgate, David Bentley, Niko Kranjcar, Roman Pavljucsenko, Robbie Keane és Luka Modric. Nagy változások előtt a Tottenham: játékoshíradó.


 

„Parker egy igazi topjátékos, nem véletlenül lett a szezon legjobbja. Nyilván sok érdeklődője lesz, én is tudok néhány komoly csapatról, így az Arsenalról, Liverpoolról. Nehéz lesz megszerezni" – kezdte újságírók előtt a szakember.

Áttérve Hazardra így folytatta: „Tetszik a játéka. A héten direkt figyeltem, de vele sem lesz egyszerű, több hasonló kaliberű játékost vennék" – tette hozzá Redknapp, állítólag Didier Drogba, Emmanuel Adebayor és Pablo Osvaldo is érkezhet.

A lap hozzátette, betelt a pohár a klubnál, javában keresik a hibát hibára halmozó, látványos bakikat bemutató Heurelho Gomes utódját. Úgy hírlik, Ben Foster, Shay Given és Maarten Stekelenburg van a kiszemeltek között.

Szintén a Daily Mail szellőztette meg szombaton, hogy a Spurs próbára tenné a Portót, és kész kísérletet tenni az Európa-liga gólkirályi címét megszerzett, egyben finálét eldöntött Falcao elhozására Portugáliából Londonba.

Hogy nem csak érkezők lesznek, arra mérget vehetünk. Az angol lapok Jermaine Jenas, Sebastien Bassong, Jonathan Woodgate, Niko Kranjcar, Roman Pavljucsenko, Robbie Keane és David Bentley nevét emlegetik, továbbá a Man. United által figyelt Luka Modricét.

Rednapp ezzel kapcsolatban röviden annyit mondott: „Nagyjából féltucat ember távozhat, mindegyikük jó futballista, de játszani akarnak." Egy biztos, a cél a Tottenhamnél egy olyan keret összerakása lesz, amely ismét a Bajnokok Ligájában vitézkedhet. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu