Játékospiac: a pénteki nap történései

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 30. 20:12
Január hetedikétől minden topligában megnyitott az átigazolási piac Európában, a SportHirado.hu napról napra összefoglalóval jelentkezik az öreg kontinens játékoskeringőjének legfontosabb történéseiről. A friss átigazolási hírekről a "Játékospiacról jelentjük" rovatban tájékozódhat február 2-ig!


Négy és fél év után újra a Bundesligában Király Gábor. A magyar válogatott korábbi kapusa 2004-ben hagyta ott a Herthát a Crystal Palace kedvéért, ám az utóbbi időben Angliában szinte egyáltalán nem kapott lehetőséget. A 32 éves hálóőr most a Bayer Leverkusen együttesével állapodott meg, igaz, ott is csak tartalékként számítanak rá.

Követte egykori mesterét, Sam Allardyce-t Blackburnbe El-Hadji Diouf. A szenegáli labdarúgó Boltonban dolgozott együtt a szakvezetővel, most a Roversnél alkothatnak nagyot.

Őskövülete hagyja ott a Boltont, ugyanis a csapatkapitány, Kevin Nolan Newcastle-be tette át székhelyét. A nagy munkabírású középpályás négy és fél évre kötelezte el magát, a Szarkák négymillió fontot fizettek ki érte.

Meghiúsulhat Sascha Kljestan európai szerződése. Az amerikai bal oldali középpályást a Celtic együttesével hozták hírbe, ám egyelőre nem hagyja el a Chivas USA-t.

Eb-résztvevő támadóval erősített a Grasshoppers. A zürichiek fél évre megszerezték a Sporting Bragától az osztrák Roland Linzet.

Dán csapattársat kapott Huszti Szabolcs, a Hannover ugyanis leigazolta Leon Andreasent. A középpályás a Fulham együttesét hagyta ott.

Venezuelai futballistával erősített a Hamburg, Tomas Rincon a Deportivo Taihira gárdájától érkezett. A 21 éves játékos egyébként 13 alkalommal húzhatta fel hazája válogatottjának mezét.

Menesztette magyar játékosait a Mattersburg, Csizmadia Csaba és Kovrig Ákos is új csapatot kereshet magának. Az osztrák klub ezzel együtt két szlovák játékossal erősített.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu