Játékospiac: a pénteki nap történései

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 23. 19:41
Január hetedikétől minden topligában megnyitott az átigazolási piac Európában, a SportHirado.hu napról napra összefoglalóval jelentkezik az öreg kontinens játékoskeringőjének legfontosabb történéseiről. A friss átigazolási hírekről a "Játékospiacról jelentjük" rovatban tájékozódhat február 2-ig!


 

Az Aston Villa leigazolta a Wigan angol válogatott ékét, Emile Heskeyt. A támadó három és félmillió fontért cserélt gazdát.

A Zenit Szentpétervár visszautasította az Arsenal Andrej Arsavinért tett 15 millió fontos ajánlatát, így könnyen előfordulhat, az Ágyúsok mégsem szerződtetik a játékost a téli átigazolási szezonban.

A Hull City megerősítette, Jimmy Bullard elhagyja a Fulhamet, hogy a jövőben a KC-stadionban kergesse a labdát. A felek az átigazolás összegét nem hozták nyilvánosságra, ám több sajtóorgánum tudni véli, mintegy ötmillió font cserélt gazdát a megegyezés keretein belül.

A Tottenham Hotspur második számú kapusa, César Sánchez sikeres orvosi vizsgálaton esett át Valenciában, így a Denevérek akár már szombaton bemutathatják a nagynyilvánosság előtt.

A Marca madridi szaklapban megerősítette Fred, nagyon szívesen csatlakozna az Atlético Madridhoz. Az Olympique Lyon támadója elkívánkozik Franciaországból, és a hírek szerint Brazíliából is több csapat megkereste már.

A Juventus megkörnyékezte a Chelsea szélsőjét, Florent Maloudát, aki a torinói klub elöljárói szerint kiválóan tudná pótolni a közeljövőben visszavonuló Pavel Nedvedet.

Az Inter sportigazgatója, Marco Branca kijelentette, Patrick Vieira semmilyen körülmények között sem vált csapatot a januári átigazolási időszakban.

A Newcastle United leigazolta a január eleje óta csapat nélkül tébláboló Peter Lövenkrandsot. A játékosra a Schalke 04 nem tartott igényt.

A Wigan bejelentette, Mido, a Middlesbrough középpályása a szezon végéig kölcsönben a Laticsnél szerepel.

A Sun brit lap értesülései szerint a Sporting Lisszabon középpályásáért, Miguel Velosóért 19 millió fontot sem sajnálna a Manchester City.

A Tottenham Hotspur megerősítené a támadósorát, ennek érdekében megkörnyékezte Carlton Cole-t, a West Ham csatárát. A Sarkantyúsok nyolcmillió fontot lennének hajlandóak átutalni a városi rivális bankszámlájára.

A Celtic középpályása, Massimo Donati bízik benne, rövidesen hazatérhet hazájába, Olaszországba. A játékos iránt a Sampdoria érdeklődik a legintenzívebben.

A szezon első felében a Hull Citynél kölcsönben szereplő Kamil Zayatte-ot a Tigrisek végleg leigazolták a svájci Young Boystól.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu