Januárban kapust venne a AC Milan

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 15. 11:49
Skót lapértesülések szerint az AC Milan januárban el szeretné vinni Olaszországba a Celtic FC angol kapusát, Fraser Forstert, akiért klubja akár nyolcmillió fontot is kérhet.


 

Az AC Milan hosszú ideje küzd már azzal, hogy nincs igazán klasszis kapusa, és továbbra is a kiöregedőfélben lévő, bár a maga szintjén megbízható Christian Abbiati őrzi a hálóját. Aki már csak egyéves szerződést kötött a klubbal, mert évek alatt sem győzte meg az edzőjét, és mivel 36 éves, lassan meg kell keresni az utódját a San Siróban, mert a válogatottságtól a jelentéktelenségbe süllyedt Marco Amelia személyében ez nem sikerült.

A Scotsman értesülései szerint a megoldást kereső Massimiliano Allegri, az olasz klub trénere januárban Milánóba szeretné vinni a skót Celtic FC 25 éves angol kapusát, Fraser Forstert, akit több nagycsapat is figyel. A játékost már az angol válogatott keretébe is behívták, bár az első helyről Joe Hartot (Manchester City) kirobbantani azért nem lesz könnyű.

Forster idén már több csapat figyelmét is felkeltette, többek között a Benfica és a Barcelona is figyeli. A katalánoktól nyáron távozik Víctor Valdés, és Gerardo Martino vezetőedző listáján az angol hálóőr is szerepel, mint lehetséges utód. Ára nyolcmillió font körül lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Valdés: Arsenal és Barca helyett Monaco
Víctor Valdés jövő nyáron biztosan elhagyja a Barcelona csapatát, ahol 12 sikeres esztendőt töltött, többek között hat spanyol bajnoki címet is szerzett, és több mint 500 meccsen játszott. A hírek szerint azonban...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: fraser_forster
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu