Így fest az Anzsi bevásárlólistája

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 10. 15:04
Roberto Carlos, az Anzsi Mahacskala játékos-edzője újabb sztárok szerződtetését lebegtette meg egy tv-műsorban. A brazil büszkén mondta, a dagesztániak pénzügyi erejével a legnagyobb európai klubok sem tudnak versenyezni.


Samuel Eto’o, Jurij Zsirkov és Dzsudzsák Balázs leigazolása csak egy folyamat kezdete volt, és Roberto Carlos nem köntörfalazott, neveket is említett.

A közelmúltban felvetődött, hogy a Tyerek Groznij által is kiszemelt Nicolas Anelka Dagesztánban köthet ki, de a brazil még ennél is messzebb ment.

„Anelka nem az egyetlen labdarúgó (akit kinéztünk). Nené a PSG-ből és Robin van Persie az Arsenalból egyaránt a látókörünkbe került” – nyilatkozta a Gadzsi Gadzsijev menesztése után immár az edzői teendőket is ellátó Carlos.

Neymart szinte valamennyi élklub szívesen látná a sorában, de nem kizárt, hogy ő is Oroszországban lel új otthonra.

„Beszéltem vele. Míg a Real, a Barca vagy a Man. United nem tudja kifizetni az átigazolási összeget, mi ezt is megtehetjük. Szulejman Kerimov (az Anzsi tulaja) meg tudja adni azt, amire vágyik.”

A zuhanyhíradó szerint Steven Gerrard (Liverpool) és Frank Lampard (Chelsea) is képbe került, a Premier League-sztárok markát heti 250 ezer font ütné a Dinamo-stadionban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu