Hosszabbítottak a Newcastle sztárjai

Szerző: SHLétrehozva: 2012. március 3. 15:28
Fabricio Coloccini, a Premier League hatodik helyén álló Newcastle csapatkapitánya és Tim Krul is új szerződést írt alá klubjával. Az argentin bekk 2016, míg a holland kapus 2017 nyaráig marad a Szarkáknál


A geordie-k kapitánya és hálóőre is nagyszerű formában játszik a 2011/2012-es szezonban, és ezt bizonyítja az is, hogy a csapat jelenleg a hatodik helyen áll az angol bajnokságban. A klub célja, hogy a legjobbak közé kerüljön, ezért két ásza, Coloccini és Krul is elfogadta a csapat új, hosszú távú szerződését.

Alan Pardew menedzser elmondta: „Két fantasztikus igazolás ez számunkra. Teljes mértékben elégedettek vagyunk.”

A szakember kiemelte, hogy ez nemcsak a játékosok elkötelezettségét mutatja, hanem a klub jövőbeni terveiről is árulkodik, azonban már a következő, vasárnapi mérkőzésre koncentrálnak, amikor a Newcastle hazai pályán fogadja a hatalmas rivális Sunderlandet.

A 30 éves Coloccini a Deportivo La Corunatól került a klubhoz 2008 augusztusában, és hamarosan a szurkolók kedvencévé vált. A legnehezebb időkben is kitartott a klub mellett, és ezt csapatkapitányi karszalaggal hálálták meg neki 2011 nyarán. Már 144-szer ölthette magára a Szarkák mezét.

Krul a holland ADO Den Haagtól érkezett 17 évesen a fekete-fehér mezesek tartalékcsapatához 2005 júliusában. Egy év múlva azonban már felkerült az élvonalba, és a Palermo elleni meccsen debütált 2006 novemberében.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu