Hosszabbított az Arsenal játékmestere!

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 4. 20:24
Új szerződést írt alá az Arsenal labdarúgócsapatánál a cseh válogatott Tomás Rosicky - jelentette be a klub hivatalos honlapján. Az Ágyúsok ezzel fejezték ki, továbbra is alapembernek tekintik a középpályást, akit két éven át sérülések kínoztak, de most fontos feladatok várnak rá.


A 29 éves labdarúgó a 2008-2009-es idényt teljes egészében kihagyta súlyos térdsérülése miatt, tizennyolc hónap után tavaly májusban húzott lábára ismét focicsukát. Az idei szezon sem kezdődött jól számára, augusztusban combizomhúzódást szenvedett, és rövidebb-hosszabb kihagyásai azóta is voltak, de tény, kezdi visszanyerni régi formáját.

Tíz meccsen három gólpasszt és egy gólt szerzett a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában négy alkalommal vetette be Arsene Wenger.

"Nehéz időszakon vagyok túl, az elmúlt két év nem úgy sikerült, ahogy azt elképzeltem, elsősorban a sérülések miatt. Lekötelez a klub, hogy hisz bennem, örülök, hogy hosszabbíthattam. Adósa vagyok az egyesületnek, a szurkolóknak és csapattársaimnak. Állok elébe a nagy csatáknak, remélem, együtt ünnepelhetünk majd a fiúkkal a szezon végén."

Arról nem szól a fáma, hogy mennyi időre szól az új kontraktus, de figyelemre méltó, hogy Rosicky a 15. Arsenal-játékos, aki hosszabbított 2009 májusa óta.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu