Horvátország: Marijan Vlak ülhet le a Dinamo Zagreb kispadjára

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 25. 10:22
A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Zagreb labdarúgócsapatát Marijan Vlak irányítja majd a jövőben. A szakember a menesztett Branko Ivankovic helyét foglalja el, egyelőre ideiglenesen.


A zágrábiak bajnoki címvédőként - nem mellékesen ugyanezt elmondhatták magukról a honi kupában is - vágtak neki a szezonnak, de ott egyelőre elmaradnak a várakozásoktól. Legalábbis a nemzetközi színtéren voltak a jelek szerint merészebbek a kitűzött tervek annál, mint amit meg tudtak azokból valósítani a gyakorlatban.

 

A honi pontvadászatban 16 fordulót követően az első helyen állnak ugyan, de már 15 pontot vesztettek el, a második Hajduk Split egypontos hátránnyal áll mögöttük. A Bajnokok Ligájában az ukrán Sahtar Doneck állta az útjukat a harmadik fordulóban, összesítésben 5-1-gyel búcsúztatták a zágrábiakat.

 

Az UEFA-kupába kerülve a csoportkörbe jutott a Dinamo, de a holland NEC hazai 3-2-es legyőztését követően a Tottenham otthonában 4-0-ra kikaptak.


A horvát válogatott mellett az 1998-as vb-n másodedzőként dolgozó Vlak nem ismeretlen Magyarországon sem, korábban a Ferencváros, majd a Fehérvár szakmai munkájának volt elsőszámú irányítója.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu