Hivatalos: Rajczi már nem Újpest-játékos

Létrehozva: 2012. december 14. 09:21
Hivatalossá vált, hogy az Újpest FC szerződést bont Rajczi Péterrel. A klub egy lehetséges kölcsönügylet miatt miatt várt ki néhány napot a bejelentéssel.


A klub a támadó számára postai úton küldte meg a felmondást, ám amíg a küldemény úton volt,  az Újpest FC elnökének, Roderick Duchâteletnek személyes kapcsolatain keresztül lehetőség nyílt arra, hogy a csatár kölcsönben belga első osztályú csapatban folytassa a pályafutását.

"Ez a megoldás klubunknak nem jelentett volna anyagi hasznot, ám mivel egy lehetőség lett volna a játékos számára arra, hogy a karrierjében ne legyen törés, az Újpest FC felvette a kapcsolatot Rajczi Péterrel, hogy közösen teremtsék meg a jogi hátteret ahhoz, hogy a játékos élni tudjon az Elnök úr által kínált lehetőséggel.

A felajánlott lehetőséggel a támadó végül nem kívánt élni, így csütörtök este hivatalossá vált, hogy a labdarúgó távozik Újpestről" - áll a klub hivatalos közleményben.

Rajczi az elmúlt idényben 21 meccsen nyolc gólt szerzett, ebben a szezonban nem kapott játéklehetőséget az első csapatban.

Címkék: Rajczi Péter
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu