Hivatalos a Liverpool furcsa igazolása

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 1. 11:23
Mégis a Liverpoolban folytatja pályafutását Fábio Aurélio, miután a brazil hátvéd megegyezett régi-új csapatával egy új, két évre szóló szerződés aláírásáról.


A brazil hátvédnek a nyáron lejárt a kontraktusa a Poolnál, és hiába egyeztetett naphosszat a klubvezetőkkel, nem jutottak közös nevezőre. Aurélio ezért júniusban visszautazott Brazíliába, hogy klubot találjon magának, ám vajmi kevés sikerrel járt. 

Közben a Mersey-partiaknál új menedzser érkezett, Roy Hodgson mégis bizalmat szavazott neki, megkereste és az egyesület hamarosan ismét leigazolta játékosát.

„Megkértem a klub képviselőit, hogy derítsék ki, talált-e magának új csapatot Fábio. Amikor kiderült, hogy nem, visszahívtuk hozzánk, ahol velem és edzői csapatommal is tárgyalt, átesett az orvosi vizsgálatokon és ismét rendelkezésünkre áll" – foglalta össze Aurélio újbóli szerződtetésének történetét Hodgson.

A brazil helyet kapott az együttes vasárnap a Borussia Mönchengladbach ellen vívandó barátságos mérkőzésére Németországba utazott keretében.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu