Hisztizett és lelépett Mourinho!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 27. 22:15
VIDEÓ! Dühbe gurult José Mourinho az Auxerre elleni Bajnokok Ligája-összecsapást megelőző hétfő esti sajtótájékoztatón azután, hogy harmadszor is feltették neki a kérdést: Miért nincs a keretben Pedro León? A portugál mester nem kívánt érdemben válaszolni, helyette kioktatta az újságírókat és angolosan távozott. Előtte elárulta, Benzema kezdő lesz.


A látványos, gólzáporos győzelmekkel egyelőre adós maradt Mourinho Madridban, de a showműsor garantált hétről hétre. Ezúttal azzal mentek az idegeire újságírók, hogy folyton azt firtatták, miért maradhatott ki a keretből Real egyik nagy tehetsége, a spanyol szélső Pedro León. Íme a portugál kirohanása:

"Nem az a fontos, ki nem játszik, hanem az, ki játszik, de nektek újságíróknak mindig a negatív szenzáción jár az eszetek. Benzema játszik, tíz másik mellett, mert egyre jobban beilleszkedik és úgy dolgozik, ahogy azt elvárom tőle. Aki nem játszik, az most nem érdekes."

"Nem felelek előtted azért, hogy miért nincs a keretben Pedro León. Ha Florentino Pérez megkérdez, előtte igen, de előtted nem. Úgy beszéltek róla, mintha Peléről, Maradonáról, Di Stefanóról vagy Zidane-ról lenne szó. Pedro León nagyszerű játékos, de két hónapja még a Getafében futballozott. Tizenegy játékost tudok felküldeni a pályára, többet nem. Úgy kell edzeniük, ahogy én szeretném. És ha valaki nem úgy edz, nem játszik."

"Inkább arról kellene kérdeznetek, hogy ki lesz a kezdőben. A végén még Jean Fernandeznek (az Auxerre vezetőedzője, a szerk.) kell felhívnia, hogy megkérdezzen. Mondtam, hogy Benzema játszik, és meg sem kérdeztétek, hogy mi van Higuaínnal, vele együtt lesz a pályán, vagy helyette?? Ha sportújságíró lennék, ez érdekelne, de ti csak Pedro Leónról akartok beszélni. Legyen a ti bajotok!" - zárta kiselőadását Mourinho, majd elviharzott.

Így hát bőven maradtak kérdőjelek a Real kezdőcsapata körül. A védelemben még nincs meg Ramos posztja, attól függ, hogy Arbeloa vagy Pepe kap bizalmat Mourinhótól. A védekező középpályán Khedira és Lass közül kerül ki Xabi Alonso párja. Ha két csatárral játszik a királyi gárda, annak Di María vagy esetleg Özil lehet az áldozata. A hiányzók közül Canales, Kaká és Garay szereplésére esély sem volt, Gago és Albiol ugyan már könnyített edzésmunkát végezhet, de még nem nevezhette őket Mourinho.

Az Auxerre-nél két visszatérőről is beszélhetünk, a lengyel csatár Jelen és a francia védő Berthod is a cserepadon kaphat helyet. A középhátvéd Mignot a napokban sérült meg, kiesése nagy vérveszteség, a csatár Le Tallec operáció után lábadozik.

 

LABDARÚGÓ BAJNOKOK LIGÁJA, G CSOPORT, 2. FORDULÓ
AUXERRE-REAL MADRID KEDD 20:45
Stade Abbé-Deschamps, vezeti: Claus Bo Larsen (dán).

A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK

AUXERRE: Sorin – Hengbart, Coulibaly, Grichting, Dudka – Birsa, Pedretti, Ndinga, Langil - Contout, Oliech. Vezetőedző: Jean Fernandez.
REAL MADRID: Casillas - Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo - Lass, Xabi Alonso, Özil - Ronaldo, Benzema, Higuaín. Vezetőedző: José Mourinho.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu