„Higuaín olyan, mint Batistuta, Crespo"

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 26. 10:54
Nem fukarkodott a jelzőkkel Diego Maradona, amikor a Real Madrid csatáráról, Gonzalo Higuaínról kérdezték. Az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a nemzeti együttes korábbi kiválóságaihoz hasonlította játékosát és persze nem felejtette el kiemelni saját szerepét abban, hogy a támadó idáig jutott.


„Higuaín Bati (Gabriel Batistuta) és Crespo (Hernan Crespo) tulajdonságaival van megáldva, egy kész játékos" – jelentette ki Maradona az AS kérdésére, gyorsan hozzátéve, mennyire jókor építette csapatába a gólerős futballistát.

„Fantasztikus jövő előtt áll, élete legszebb pillanatait éli át, én pedig tökéletes időpontban hívtam be a válogatottba" – tette hozzá az Isteni Diego.

Higuaín érdekes módon csak tavaly októberben debütált az Albicelestében, ám azonnal meghálálta a bizalmat, Peru ellen betalálva segítette a nemzeti csapatot a kalandos világbajnoki kvalifikáció kiharcolásában.

A Real Madridban 27 gólos szezont záró csatár Batistuta (ő 1994-ben és 1998-ban ért el hasonló bravúrt) nyomdokaiba lépett a dél-afrikai világbajnokságon, amikor mesterhármast szerzett Dél-Korea ellen, és jelenleg vezeti a torna góllövőlistáját David Villával holtversenyben.

Argentína a legjobb 16 között vasárnap 20:30-kor lép pályára Mexikó ellen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Martínék napja a hibátlan argentínéknál
Argentína a két Martín, Demichelis és Palermo góljával 2-0-ra legyőzte Görögországot, ezzel hibátlanul, kilenc ponttal megnyerte a világbajnokság B-csoportját. A görögök képtelenek támadóan futballozni, ilyen csapatnak nincs...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu