Higuaín: Igazságtalanság, ami történt!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 12. 11:16
A szerdai Bajnokok Ligája-csoportkör legnagyobb drámája kétségkívül a Napoli együtteséé, amely hiába győzte le otthon az Arsenalt, hiába szerzett ugyanannyi pontot (12), mint a csoportelső Borussia Dortmund, a németek Marseille-e győzelmének köszönhetően hajszállal, de lemaradt a továbbjutásról, és az Európa-ligában folytathatják. Gonzalo Higuaín, az olaszok csatára szerint ez igazságtalanság.


 

"Hihetetlen, hogy nem jutottunk tovább - hüledezett Gonzalo Higuaín, a Napoli csatára. - Ez egyszerűen igazságtalan, tényleg. Kiesni 12 szerzett ponttal, négy meccset nyerve egy ilyen nehéz csoportban, ahol olyan kemény ellenfelek vannak, mint az Arsenal és a Borussia Dortmund..."

A 26 éves argentin támadó azután fakadt így ki, miután szerdán 2-0-ra legyőzték otthon az Arsenalt, de mivel a Borussia Dortmund is nyerni tudott Marseille-ben, az olaszok végül elestek a tobábbjutástól a Bajnokok Ligájában. Holott az első kettő, továbbjutó csapatnak is ugyanannyi pontja volt, mint nekik, 12.

"Az ember csak csalódottságot érez, mikor látja, hogy csapatok más csoportokból már 1-2 győzelemmel, 6-7 ponttal is továbbjutnak. Ez nem lehet más, csak balszerencse, mert mi négy meccset nyertünk a hatból, és így kiesni... Ez nem túl gyakori." A Napoli egyébként két évvel ezelőtt bejutott a legjobb 16 közé, ahol a Chelsea ütötte ki.

UEFA BAJNOKOK LIGÁJA, F-CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
1. Borussia Dortmund 6 4 0 2 11-6 12 pont
2. Arsenal 6 4 0 2 8-5 12 pont
3. Napoli 6 4 0 2 10-9 12 pont
4. Olympique Marseille 6 0 0 6 5-14 0 pont

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
BL: A Dortmund elcsípte a Napoli elől
A Chelsea a vártaknak megfelelően győzött és csoportelsőként jutott tovább a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába, bár a Steaua Bucuresti ellen elért sovány 1-0 azért nem volt túl meggyőző. A csoport másik meccse...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Gonzalo Higuain
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu