Henry: Domenech miatt elúszhat a vb

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 7. 19:04
Nem elég a francia nemzeti csapat évek óta tartó gyengélkedése, a Le Parisien hétfői számában Thierry Henry, a válogatott csapatkapitánya élesen kritizálta Raymond Domenech szövetségi kapitányt a szerbek elleni, sorsdöntőnek ígérkező mérkőzés előtt.


A gall nemzeti tizenegy vesszőfutása már a tavalyi Európa-bajnokság óta tart, amikor is szégyenszemre nem jutottak tovább a csoportjukból. Azóta a szurkolótábor és a média  elfordult a csapattól, de főleg a szövetségi kapitányi tisztségében már számtalanszor megerősített Raymond Domenech-től.

"Kapitány úr, az egész csapat véleményét szeretnék tolmácsolni. Unatkozunk az ön edzésein" - állt ki csapattársaiért Henry. - Tizenkét éve vagyok a nemzeti csapat tagja, de még sohasem voltam hasonló helyzetben. Nem tudjuk, mit kellene játszanunk, hogy kellene helyezkednünk és hogyan irányítsuk a játékot. Nem tudjuk, mit csináljunk. Nincs semmi stílusa és elképzelése a játékunknak. Ez így nem mehet tovább."

A francia válogatott a hétvégén mindössze 1-1-es döntetlent ért el a Stade de France-ban Románia ellen, így szerdán mindenképpen nyernie kell idegenben a szerb nemzeti csapat ellen, ha nem akar pótselejtezőt játszani. A csalódást keltő eredmény ellenére a szövetség vezetői vasárnap megerősítették pozíciójában a válogatottat 2004 óta irányító és azt 2006-ban világbajnoki döntőig vezető szakembert.

 
SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Három egymást követő siker. Szerinted kijuthat-e a magyar labdarúgó-válogatott 1972 után ismét az Eb-re?
Persze, mostantól nincs megállás, találkozunk az Eb-n! 11.5%
 
A hollandok más dimenziót képviselnek, becsúszhatunk másodikként - de a pótselejtezőn elvérzünk 24.2%
 
Végre leverjük a svédeket: másodikként, a pótselejtezőben csodát teszünk és kijutunk! 41.5%
 
Miről beszélünk? 22.8%
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu