Heinze vagy Robben érhet Xabi Alonsót?

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 13. 13:48
Kaká és Cristiano Ronaldo megszerzésével sem csökkent a Real Madrid „étvágya”, Florentino Perez klubelnök ugyanis további labdarúgókkal erősítené meg a keretet. A valenciai David Villa ügyében nincs friss fejlemény, a liverpooli Xabi Alonso kapcsán azonban az egyik brit lap úgy értesült, Gabriel Heinze vagy Arjen Robben lehet a cserealap.


Úgy tűnik, a királyi klub régi-új főnöke eltökélt, szinte teljes vérátömlesztést kíván végrehajtani ezen a nyáron. Milánóból már megszerezte Kakát, a Manchester United eddigi ékköve, Cristiano Ronaldo ügye is a végkifejlethez közeledik, már csak a tavalyi aranylabdásnak kell elfogadnia a madridi ajánlatot. Azt azonban Perez is tudja, a két csillag mögé dolgos irányítót is szerződtetnie kell, a célszemély pedig Xabi Alonso.

A Liverpool FC középpályájának egyik alapemberét már hetekkel ezelőtt hírbe hozták a Reallal, de eddig úgy tűnt, Perez klasszikus kivásárlásra törekszik. A Sun azonban szombaton azt írta, az elnök megspórolná az átutalással járó „vesződséget”, inkább játékoscserében gondolkodik.

Nemrég a madridiak 18 millió fontot ajánlottak Alonsóért, de eredménytelenül. Ezért Florentino Perez azt tervezi, hogy a liverpooliak 27 milliós követelésére az éppen ennyire taksált Arjen Robbent küldenék az Anfieldre. A holland szélső a Chelsea színeiben már belekóstolt a Premier League-re, így nem lennének beilleszkedési gondjai.

Ha Robbenre nem lenne szüksége a „vörösöknek”, akkor 18 milliót és Gabriel Heinze játékjogát ajánlaná Perez. Az argentin védő éveket töltött a Manchester Unitedben, két évvel ezelőtt pedig már karnyújtásnyira volt a Pooltól. Sir Alex Ferguson azonban hallani sem akart arról, hogy a klasszis az ősi riválishoz igazoljon, ezért inkább a Real Madridnak adta el.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu