Haladás: először nyert a csapat idén

Szerző: MTILétrehozva: 2014. március 14. 19:15
A Haladás megszerezte első tavaszi győzelmét a labdarúgó NB I-ben: Artner Tamás vezetőedző együttese a 20. forduló pénteki nyitómérkőzésén otthon 1-0-ra nyert a Kecskemét ellen. A szombathelyi csapat ezzel öt mérkőzésen át tartó nyeretlenségi sorozatának vetett véget, míg a kecskemétiek három veretlenül megvívott idegenbeli találkozó után kaptak ki újra saját stadionjukon kívül.


NB I, 20. forduló:
Haladás-Kecskeméti TE 1-0 (0-0)
Szombathely, 2320 néző, v.: Becséri.

Haladás: Rózsa - Schimmer, Guzmics, Fehér Z., Bosnjak - Németh M. (Gyurján, a szünetben), Simon Á., Nagy I. G., Iszlai (Medgyes, a szünetben), Halmosi - Radó (Tóth P., 90.).

Kecskemét: Poleksic - Forró, Karan, Varga R., Farkas A. - Balázs Zs., Eninful, Szalai D. (Pekár, a szünetben), Nagy P. (Patvaros, a szünetben), Szécsi - Bebeto (Pavicevic, 63.).

Gólszerző: Gyurján (55.)
Sárga lap: Simon Á. (19.), Halmosi (72.), Guzmics (86.), illetve Karan (18.), Szalai D. (31.), Forró (68.)

Az első félidőben alacsony színvonalú találkozót láthatott a közönség, ezt a két vezetőedző is érzékelte, ugyanis mindketten kettős cserére szánták el magukat a szünetben.

Hazai oldalon a változtatás be is jött, mivel a pályára küldött Gyurján - Karan hatalmas hibája után - vezetéshez juttatta a szombathelyi együttest. A 22 éves középpályás ezzel csapata első tavaszi gólját szerezte.

Ezután is inkább a hazaiak akarata érvényesült, ennek ellenére csak kapusuknak köszönhették, hogy otthon tartották a három pontot, ugyanis a hajrában Rózsa hatalmas bravúrral védte Pavicevic ziccerét.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu