Hakan Yakin Katarba szerződött

Szerző: shLétrehozva: 2008. július 8. 16:42
A katari bajnoki címvédő együtteshez, az Al-Garafához szerződött Hakan Yakin, a svájci labdarúgó-válogatott játékosa. A 31 éves futballista a Young Boys gárdáját hagyta ott, új munkaadója 2,5 millió eurót fizetett ki a játékjogáért. A török származású játékos játszott az Eb-n, és ott három gólt is rúgott.


A Közel-Keleten folytatja pályafutását Hakan Yakin, aki a katari Al-Garafa együttesének ajánlatát fogadta el. A hazája bajnoki címét megnyerő együttes saját internetes oldalán arról tudósított, hogy leigazolta a játékost.

 

A 31 éves futballistáért 2,5 millió eurót fizetett ki a katari klub. Yakin két évre írt alá, és sajtóértesülések szerint ezért 2,8 millió euró üti a markát.

 

A válogatottól az Eb után elbúcsúzó futballista három éve tért vissza Svájcba, korábban játszott a Paris St. Germainben, a Galatasarayban és a Stuttgartban is.

 

Új klubja a nyáron ötödik bajnoki címét szerezte meg, korábban 1992-ben, 1998-ban, 2002-ben és 2005-ben diadalmaskodott. Jelenlegi keretében Fernandao és Araujo révén két volt brazil válogatott játékos is található, rajtuk kívül iraki, algériai, marokkói és ománi légiósai vannak. Korábban több neves játékos is viselte az Al-Garafa mezét, mint például a brazil Sonny Anderson, a francia Marcel Desailly, vagy a Costa Rica-i Paulo Wanchope.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu