Gyilkos kór döntötte le a City védőjét

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 11. 14:53
Micah Richards, a Manchester City és az angol válogatott hátvédje megfertőződött a H1N1-vírussal ciprusi nyaralása alatt, és amíg teljesen fel nem épül, nem hagyhatja el a szigetországot. A labdarúgó először tüdőgyulladásra vagy alkoholmérgezésre gyanakodott, de az orvosi vizsgálatok kimutatták, komolyabb a baj.


A Man. City 21 esztendős bekkje jól megérdemelt szabadságát töltötte Cipruson, miután az angol U-21-es válogatottal második lett a svédországi korosztályos világbajnokságon, ám nyaralása nem várt fordulatot vett: szörnyű kínok közepette ágynak esett.

A játékos először tüdőgyulladást vagy alkoholmérgezést sejtett, de az orvosi vizsgálatok során bebizonyosodott, a H1N1-vírus felelős a rosszullétért.

„Olyan gyengének éreztem magam, hogy járni, de még enni sem tudtam – panaszolta Richards a The Sunnak. – Amikor megtudtam, hogy elkaptam az influenzát, mindenféle gondolat átfutott az agyamon. A hírekben nem ritkán arról számolnak be, hogy emberek halnak bele a kórba.”


„A klub szerencsére megértő volt. A társak tutira zrikálnak majd, ha ismét edzésbe állok, sőt azt sem tartom kizártnak, hogy mindenki orvosi maszkban jelenik meg az első közös edzésen” – jósolja az amúgy betonkemény hátvéd.

Richards addig nem hagyhatja el szállodai szobáját, amíg teljesen fel nem épül, és nem érzi magát kifogástalan erőnléti állapotban.

 


 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu