Gólt akart lőni, de galambot talált el…

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 19. 14:40
Nem mindennapi esemény történt az argentin labdarúgó-bajnokság nyitószakaszának (Apertura) rájátszásában, a Tigre – San Lorenzo összecsapáson. A vendégek védője, Gaston Aguirre a második félidőben kapura lőtt, ám lábáról lecsúszott a labda, és egy éppen arra járó galambot agyoncsapott…


Gaston Aguirre, a San Lorenzo védője nem is gondolta, milyen következményei lesznek az előretörésének.

A vendég 2-0-ra vezettek, és ha Aguirre 18 méteres lövése beakad, minden bizonnyal végleg eldől a meccs. A védő azonban rosszul találta el a labdát, az leperdült a lábáról, ám mégsem gurult ki akadálytalanul az alapvonalon túlra.

A labda ugyanis éppen telibe talált egy ott kapirgáló galambot, amely hatalmasat bucskázott, majd elterült a földön. Nem is mozdult többet, a helyszínre érkező játékvezető, Saul Laverni végül kidobta az alapvonalon túlra.

„Pont a szerencsétlen galambot találtam el. Ezután csak úgy fognak rám emlékezni, mint a madárgyilkosra” – kesergett a meccs után a 27 éves védő, akinek csapata végül 2-1-re nyerte meg a találkozót.

Nem ez volt az első eset, amikor egy madár bonyodalmat okozott a pályán: 2008 szeptemberében az Üzbegisztán – Ausztrália meccsen talált el egy ott kóborló madarat Lucas Neill passza, de ez a jószág szerencsésebb volt, utána a saját lábán hagyta el a pályát.

GASTON AGUIRRE GALAMBÖLŐ LÖVÉSE

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu