Góllal debütált Priskin - videó

Szerző: SHLétrehozva: 2012. március 12. 21:47
Priskin Tamás góljával nyert az Alanyija Vlagyikavkaz az orosz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a Torpedo Moszkva ellen. A felsőházi rájátszás első fordulójában csak a magyar válogatott csatárnak sikerült az ellenfél kapujába találni.


Úgy tűnik, jó üzlet volt az angolból az orosz másodosztályba igazolnia Priskin Tamásnak, aki az Alanyijában régi önmagára találhat. A feljutásra hajtó csapatnál első tétmérkőzésén gólt szerző támadó már az előző, felkészülési mérkőzésén -  amely ugyan gólnélküli döntetlenre végződött – is hasznosan játszott.

A csatár 45 percet kapott - kezdőként lépett a pályára, és már a 25. percben, egy beadást követően megszerezte a győzelmet érő találatot: Priskin jó helyezkedésének köszönhetően talált a jobb sarokba. A támadónak ugyan még volt egy nagy helyzete, de azt nem tudta érvényesíteni.

A klub hivatalos oldalán elismerték, hogy a második játékrészben már kiegyenlítettebb volt a játék, de további gólok nem születtek, így a három pontot a magyar játékos gyűjtötte be a csapatnak.

Az Alanyija -3 fokban megszerzett győzelmének köszönhetően továbbra is a tabella élén áll, és mivel a második Mordovija Szaranszk csak döntetlenezett az FK Urallal, így két pont Priskinék előnye.

A GÓL 2:45-től

Címkék: priskin_tamas
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu