Gerrard félt, hogy kiesik a Liverpool

Létrehozva: 2012. április 14. 22:14
Steven Gerrard a Hillsborough-katasztrófa 96 halálos áldozatának ajánlotta a Liverpool Everton elleni győzelmét az FA-kupa elődöntőjében. A Vörösök csapatkapitánya nem számított könnyű meccsre, de a győzelem jogosságát szerinte nem lehet elvitatni.


 

Az Everton szerezte meg a vezetést az FA-kupa első elődöntőjében, de Luis Suárez és Andy Carroll gólja a Liverpoolt juttatta a fináléba.

A Vörösök vasárnap emlékeznek a Hillsborough-stadionkatasztrófa áldozataira, Steven Gerrard nekik ajánlotta a továbbjutást.

„Valamennyi játékos és a teljes stáb ott lesz az Anfieldnél, hogy lerója a kegyeletét. Örülünk neki, hogy győzelemmel tiszteleghetünk az emlékük előtt.”

„Jobbak voltunk, és a balszerencsének tulajdonítható, hogy hátrányba kerültünk. Nem fogok hazudni, kicsit féltem, amikor bekaptuk a gólt, mert tudtuk, hogy ilyen jó csapat ellen nehéz lesz fordítani.”

„A második félidőben azonban fantasztikusan futballoztunk, és a végén 3-1-re vagy 4-1-re is győzhettünk volna. Andy (Carroll) mindig középpontban van, amiért olyan sokat fizettünk érte, de ma bizonyította, hogy igazságtalanok az őt ért kritikák.”

A Liverpool legendája már nagyon várja, hogy a döntőben is csapatkapitányként vezesse ki a csapatot a Wembley gyepszőnyegére.

„Mindenki láthatta, milyen kiváló volt a hangulat, és biztos vagyok benne, hogy így lesz ez, amikor a Chelsea-vel vagy a Tottenhammel játszunk. Büszke nap lesz a számomra.”

Címkék: Steven Gerrard
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu