Gerrard a Liverpool edzője akar lenni

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 5. 16:51
Steven Gerrard, a Liverpool FC 33 éves csapatkapitánya és ikonja elárulta, hogy legfőbb vágya egyszer azt a csapatot edzeni és irányítani, melyben 1987 óta játszik, és amelynek már több mint hatszáz alkalommal viselte a mezét. Úgy érzi, egyszer ott lesz a helye az Anfield Road hazai kispadján.


 

"Az álmom válna valóra, ha a Liverpool menedzsere lehetnék egyszer. Ez lenne a hab a tortán - nyilatkozta Steven Gerrard a Sky Sportsnak. - Vannak és lesznek persze világklasszis edzők, akik már készen állnak, de majd meglátjuk. Ha az ember elér egy bizonyos kort, akkor komolyan el kell gondolkodnia a futball utáni életén."

"Már csak egyéves szerződést kötöttem a klubbal, ideje a jövőt is terveznem, amelyben magamat menedzserként tudnám elképzeni inkább, mint edzőként. De ez változhat. Emlékszem, Jamie Carragherrel beszéltem párszor erről, és neki is tetszett a dolog, de ő már elhatározta, hogy a média az, amit csinálni szeretne."

"Különös őt nézni a Sky Sportson, de nagyon örülök annak, hogy ezt csinálja... így legalább rám hagyta a Liverpool irányítását!" - viccelt a 33 éves középpályás, aki jelenleg Anglia válogatottjának csapatkapitányaként a Moldova és Ukrajna elleni világbajnoki selejtezőkre készül a nemzeti csapattal.

Címkék: Steven Gerrard
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu