Gera Zoltán elhagyta a válogatottat

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 1. 23:38
Szerdán elhagyta a Luxemburg elleni barátságos, valamint a San Marinóval vívandó Eb-selejtezőre készülő magyar válogatott. A Fulham futballistája bokasérüléssel bajlódik, ezért átmenetileg elhagyta a telki edzőtábort, mivel úgysem utazna Luxemburga. A középpályás hamarosan visszatér. Az edzések és a lábteniszverseny mellett a nevetés is helyet kapott, hiszen Koltai Róbert színművész szórakoztatta aranylábú fiainkat.


VÁLOGTOTTUNK ELKÖVETKEZENDŐ MÉRKŐZÉSEI:
BARÁTSÁGOS MECCS:
LUXEMBURG-MAGYARORSZÁG - ÉLŐben a SportHíradón!
péntek, 20.15
EB-SELEJTEZŐ:
SAN MARINO-MAGYARORSZÁG  - ÉLŐben a SportHíradón!
kedd, 20.30

A magyar válogatott kedden két gyakorlással folytatta a felkészülést a Luxemburg elleni pénteki barátságos mérkőzésre, valamint a San Marino elleni jövő heti Eb-selejtezőre - számol be a történtekről az mlsz.hu. Szerdán délelőtt taktikai megbeszélés, délután újabb tréning szerepelt a programban.

A keddi program fakultatív edzéssel kezdődött, melyen a keret tagjainak mintegy háromnegyede vett részt, csak azok a futballisták választották a pihenést, akik kisebb sérüléssel bajlódnak, vagy később fejezték be a bajnokságot klubcsapatukban.

A háromnegyedórás foglalkozás remek hangulatban zajlott, az edzésen a játék és az egymás elleni versenyzés kapott főszerepet. A futballisták egy gyors lábteniszbajnokságot is lebonyolítottak, melyet a Hajnal Tamás-Vadócz Krisztián-Tököli Attila hármas nyert meg.

A délutáni edzés közel másfél órás volt, részben ezúttal is a játék dominált, majd a tréning második felében a védekező taktika gyakorlása kapott hangsúlyos szerepet. Az edzésen közel annyi szakember vett részt, mint játékos, a foglakozásba ugyanis a Telkiben zajló pro licences tanfolyam hallgatói is bekapcsolódtak.

"A futballisták folyamatosan magas fordulatszámon végezték a gyakorlatokat, valamint az egymás közti játékot is, ami remek visszajelzés a ránk váró feladatok kapcsán - mondta az edzés után Egervári Sándor.

A nap végén a kikapcsolódásé volt a főszerep, Koltai Róbert színművész látogatta meg a játékosokat, és rá jellemző tréfás, szórakoztató előadást tartott a csapatnak, majd az esti kultúrprogram egy jó hangulatú beszélgetéssel ért véget.

Szerdán délelőtt egy megbeszélésen vettek részt a játékosok, majd délután ismét edzést vezényelt a csapatnak a szakmai stáb. A továbbra is sérüléssel bajlódó Gera Zoltán elhagyta Telkit, miután ő nem utazhat el Luxemburgba a csapattal, s csak hétvégén csatlakozik ismét az együtteshez.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Akik még nem örülhettek a magyarok ellen
Pénteken 20.15-től a játéknap egyetlen barátságos meccsét rendezik Európában: a világranglistán jelenleg 125. Luxemburg az 52. pozícióban lévő magyar labdarúgó-válogatottat fogadja, hogy a statisztikákat figyelembe véve végre...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu