Gera edzésbe állt, közel a visszatérés

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 7. 13:15
Jó hírrel szolgált Roy Hodgson, a West Bromwich Albion menedzsere, aki a klub hivatalos honlapjának elmondta, a hosszú ideje sérült Gera Zoltán edzésbe állt, és a hétvégén akár lehetőséghez is juthat.


A szakember örül nyári igazolása felépülésének, de nem sietteti visszatérését, azt a válogatott mérkőzésről visszatérő Paul Scharner, James Morrison, Graham Dorrans és Chris Brunt állapotától teszi függővé.

„Felépült, de nincs olyan formában, hogy pályára lépjen, mivel az előző szezonban játszott utoljára, igaz, ennek ellenére jó fizikális állapotban van" – kezdte a rutinos tréner.

„Így nyilván kezdőként aligha számítok rá, csak abban az esetben, ha muszáj lenne. Még várok vele, mert alig két edzésen van túl, azon is csak a csapat fele volt ott."

„Hétfőn kezdett tréningezni, jó eséllyel ott lesz a Norwich elleni keretben. Hosszú az idény, így semmiképp sem szeretnék kapkodni" – folytatta Hodgson.

A májusban kidőlt magyar válogatott gyógyulása menetrend szerint halad, ezt a menedzser sem tagadja, ami pedig azt jelentheti, hogy 2008 áprilisa után ismét magára öltheti a West Bromwich Albion mezét a vasárnapi bajnokin. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu