Gascoigne előbb ütött, aztán csókolt

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 20. 12:59
Videóval!!! Megint csak a balhé... Az egykori kiváló labdarúgó, Paul Gascoigne ezúttal sem futballtudása vagy esetleges edzői karrierjével került a címlapokra. A korábbi válogatott középpályás most egy snooker klubban okozott botrányt: lefejelte, majd bocsánatkérésként arcon csókolta az egyik kidobót. Utóbbi úriember meggondolatlanul cselekedett, mikor rászólt a sztárra, hogy tilos a dohányzás...


Emlékeznek még az 1996-os Európa-bajnokság csoportmérkőzései során játszott Anglia-Skócia mérkőzésre? Nos, az a találkozó Gazza csodagóljáról szólt... Ahogy beesernyőzte a hátvédet, majd a labda leesése nélkül, kapásból vágta a hálóba a labdát. Hol van ez már...?

A drog és italproblémái miatt teljesen leépült, a pályafutását 2004-ben a regionális bajnokságban befejező klasszis immár csak botrányaival kerül a címlapokra. A minap egy newcastle-i snooker klubba látogatott, ahol kihívta játszani az üzletvezetőt. Játszani nem játszottak sokat, azért a testmozgás nem maradt el. 

A személyzet ugyanis rászólt Gazzára, hogy tilos a dohányzás, ám ő a WC-ben tovább folytatta a füstölést. Alkalmi játékostársa, Adam Goldstone ekkor már elvette tőle a cigit, ám valamivel később a fenegyerek megint rágyújtott. Ekkora avatkozott közbe az egyik kidobó, Paul. Gascoigne azonnal lefejelte a harmincéves biztonságit, majd bocsánatkérésként arconcsókolta. Mondanunk sem kell, a volt focista alaposan felöntött a garatra... Pechjére mindezt felvette a helyiségben lévő kamera is.

static.guim.co.uk
Iszonyatosan lefogyott a korábbi dundi sztár Fotó: static.guim.co.uk

„Megjártam Baszrát (kelet-iraki város, amely a robbantásos merényletekről híresült el - a szerk.), egy karcolás nélkül megúsztam a háborút. Erre hazajövök és leütnek. Nem tudom elhinni - nyilatkozta a kidobó a Sunnak. - Lehet, hogy valaki visszaütött volna, de én nem mertem, nagyon le volt fogyva, nem akartam kárt tenni benne."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu