Frings lemondhatja a válogatottságot

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 17. 15:30
A válogatott szerepléstől való visszavonuláson gondolkodik Torsten Frings, a rutinos német labdarúgó. A Werder Bremen középpályása a Nationalelf legutóbbi két világbajnoki selejtezőjén epizódszerepet, illetve még azt sem kapott: az egyik meccsen hat percet, a másikon pedig egyetlen egyet sem töltött a pályán.


Korábban a német válogatott egyik legbiztosabb tagjának tartották Torsten Fringset, ám a jelek szerint ez már a múlt: a középpályás elvesztette Joachim Löw bizalmát.

 

A szövetségi kapitány – aki az első két selejtezőn csak sérülés miatt nélkülözte Fringset – Oroszország és Wales ellen minimális lehetőséget adott a nagy munkabírású játékosnak: a szbornaja ellen csereként hat percet töltött a pályán a Frings, míg a walesiek elleni sikernél végig a kispadon ült.

 

Löw az utóbbi mérkőzéseken a nagy lövőerejéről híres Thomas Hitzlspergert részesíti előnyben, és ez bántja a Werder futballistáját.

„Gondolkodom azon, hogy otthagyom a válogatottat” – nyilatkozta a Bild című magazinnak Frings.

 

A futballista még 2001-ben mutatkozott be a nemzeti tizenegyben, és 78 válogatott fellépésén tíz gólt szerzett. Alapembere volt a német válogatott 2002-es, 2006-os és 2008-as sikereinek: az ázsiai vb-n és az osztrák-svájci közös rendezésű Eb-n második, a hazai rendezésű világbajnokságon pedig harmadik helyet szerzett a Nationalelf.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu