Fred volt a nyerőember, német henger

Szerző: SHLétrehozva: 2014. június 6. 23:14
Nem csillogott, de Fred góljának köszönhetően behúzta utolsó felkészülési meccsét a vb-házigazda Brazília péntek este Sao Paulóban, Szerbia ellen. A Fluminense-csatár Thiago Silva passzát vette le mellel, és vágta a hosszú felsőbe. A németeknél későn indult be a henger, de akkor nagyon: húsz perc alatt ötöt gurítottak a Henrih Mhitarjannal felálló örményeknek. A siker vezéráldozattal járt, Marco Reus bokája a 43. percben kifordult, kórházba szállították. A helyére beálló Lukas Podolski három gólpasszt is kiosztott a meccsen. A szintén csereként beküldött Miro Klose nem más abszolút gólcsúcsát döntötte meg, mint Gerd Müllerét a Nationalelfben. 69-et mutat a Lazio-ász számlálója.


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
BRAZÍLIA-SZERBIA 1-0 (0-0)

A brazilok összeállítása: Júlio César - Dani Alves (Maicon, 72.), David Luiz, Thiago Silva, Marcelo (Maxwell, 76.) - Luiz Gustavo, Paulinho (Fernandinho, 65.) - Hulk, Oscar (Willian, 46.), Neymar (Bernard, 81.) - Fred (Jo, 75.).

G.: Fred (58.)

FRED VILLANÁSA



NÉMETORSZÁG-ÖRMÉNYORSZÁG 6-1 (0-0)

A németek összeállítása: Weidenfeller - Boateng (Grosskreutz, 67.), Mertesacker, Hummels, Höwedes - Lahm (Özil, 46.), Khedira (Schweinsteiger, 59.) - Reus (Podolski, 45.), Kroos, Schürrle (Götze, 75.) - Müller (Klose, 67.).

G.: Schürrle (52.), Podolski (72.), Höwedes (73.), Klose (76.), Götze (82., 89.), ill. Mhitarjan (69. - 11-esből)

A MECCS ELSŐ HAT GÓLJA

GÖTZE 2. TALÁLATA

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu