Fradiból a ZTE-hez: Prukner a vezetőedző

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 1. 11:44
Csütörtökön eldőlt: az FTC korábbi vezetőedzője, Prukner László váltja Csank Jánost az NB I-ben sereghajtó ZTE FC kispadján. Az új tréner hétfőn írja alá szerződését a zalaegerszegi klubbal.


 

Erről a ZTE hivatalos honlapja számolt be.

A szakmai stáb teljes összetételéről is a jövő hét elején születik döntés.

Prukner László először a Kaposvári Rákóczi edzője volt 2003-tól, a vezetésével jutott fel a somogyi csapat az élvonalba. A tréner hat éven át stabilan az NBI-ben tartotta a kaposvári együttest, 179 első osztályú mérkőzésen ülve a kispadon. A 2000-es évek egyik olyan edzője volt, aki hosszú évekig ugyanazon csapatnál dolgozhatott. Edzősködése mellett a kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium testnevelőtanára is volt.

Prukner 2010. június 2-án 2 plusz 1 éves szerződést írt alá a Ferencvárosi TC csapatával, így annak vezetőedzője lett. Segítője Csató Sándor, majd Nagy Tamás volt. Nevéhez fűződik a tavalyi sikeres sorozat, végül az előkelő 3. helyre hozta be a csapatot és kiharcolta a nemzetközi kupában való indulást. Az FTC idei rossz szezonkezdete miatt két hete felajánlotta a lemondását, amit Kubatov Gábor klubelnök el is fogadott.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu