Fővárosi derbi a Szusza-stadionban - élő

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 24. 16:14
Az Újpest–Bp. Honvéd mérkőzéssel kezdődik a labdarúgó NB I 24. fordulója. Bár a két csapatot tíz hely választja el egymástól a tabellán, általában izgalmas összecsapásokat vívnak egymással.


Szentes Lázár „műbalhéja” egymeccses eltiltást ért. Az Újpest vezetőedzője még a Kaposvár elleni összecsapáson rohant be a pályára, majd ellökte magától Kassai Viktor kezét. Az elsőszámú magyar játékvezető ezért felküldte a szakembert a lelátóra.

Szentes azt mondta, megérte, és az eredmény valóban ezt igazolja. Az Újpest ugyanis kétgólos hátrányból fordított, és 3-2-re nyert a Somogy megyei városban. Az edző azonban most issza meg a levét kirohanásának, ugyanis a Honvéd ellen nem ülhet a kispadon.

A két fővárosi csapat rangadója általában jó játékot, sok gólt hoz, elég arra gondolnunk, hogy nemrég a negyedik kerületiek egy 7-0-val küldték haza ellenfelüket. Most is az Újpest az esélyes, hiszen Kabát Péterék az első, a kispesti gárda a 11. helyen áll a tabellán.

Ezúttal a többi meccset szombaton rendezik, nem marad vasárnapi összecsapás. Az Újpestnél egy ponttal kevesebbet gyűjtő debreceniek is otthon próbálják megszerezni a győzelmet, ellenfelük az újonc Kecskemét lesz.

Rangadót vívnak Zalaegerszegen, ahol a harmadik helyezett ZTE a negyedik helyen álló, ám rossz formában lévő Vasast fogadja. Az utóbbi idők eredményei Csank János csapatának sikerét vetítik elő, de minden rossz sorozat megszakad egyszer.

A kiesőjelöltek közül a Siófok megyei rangadót vív a Kaposvárral, a REAC Szombathelyre látogat.

A 24. FORDULÓ PROGRAMJA:
Újpest – Bp. Honvéd Péntek, 19 óra
Debrecen – Kecskemét Szombat, 15 óra
Győr – Paks Szombat, 19 óra
Fehérvár – Diósgyőr Szombat, 19 óra
Nyíregyháza – MTK Szombat, 19 óra
ZTE – Vasas Szombat, 19 óra
Siófok – Kaposvár Szombat, 19 óra
Haladás – REAC Szombat, 19 óra

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu