Flakoneső és felbeszakadt görög derbi

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 26. 08:39
Botrányba fulladt a vasárnap esti városi rangadó a görög labdarúgó élvonalban. Az Arisz Thesszaloniki - PAOK találkozón a hazai szurkolók különböző tárgyakkal célozták meg a PAOK játékosait, így a meccset fel is kellett függeszteni egy időre. Sergio Concencao, a PAOK portugál jobb szélsője pedig a kiállítás sorsára jutott, miután visszadobott egy felé célzott palackot a nézők közé.


A Törökország-Svájc világbajnoki selejtező rájátszásbeli mérkőzése óta nem látott képsorok borzolták a labdarúgást kedvelők idegeit vasárnap este.

Az Arisz Thesszaloniki - PAOK mérkőzés első félidejében a hazai szurkolók annyi tárgyat dobtak a pályára, hogy Dimitrisz Kirkosz játékvezetőnek 16 percre fel kellett függesztenie a játékot.

Az amúgy jó iramú találkozót az Arisz kezdte aktívabban, ám gólig nem jutott. A félidő második felében a PAOK vette át a domináns csapat szerepét, s ekkor indult meg a flakon- és petárdaáradat.

Sergio Concencao, a PAOK sokat megélt portugál középpályását egy szöglet előtt úgy meghajigálta a nagyérdemű, mint hajdanán Luis Figót a katalán közönség első fehérmezes vendégszereplése során.

Concencao nem tűrte a flakonzáport, s egyet visszadobott a sorok közé, amiért Kirkosz játékvezető azonnal kiállította.

A mérkőzést végül sikerült befejezni - gól nélküli döntetlennel. A PAOK ezzel 11 pontra leszakadt az éllovas Olimpiakosztól.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu