Ferguson a Realba „küldheti" Vidicset

Létrehozva: 2011. november 10. 13:56
Kritikus döntésre szánhatja el magát a nyár folyamán Sir Alex Ferguson, aki ha hiszünk a Daily Mail exkluzív értesülésének hajlandó felforgatni teljes védelmi tengelyét. Miközben Rio Ferdinand egyre kevesebb lehetőséghez jut, Nemanja Vidics távozhat - lehet, a Real Madridhoz.


Miközben az évek óta meghatározó páros 33 esztendős angol válogatott tagjának nyilván nincs hosszútávú jövője a csapatnál, végképp kockázatos húzás lenne a szerb kipakolása, de a lap szerint a menedzsernek meg van az indoka és persze nem fél 19-re lapot kérni.

A 25 éve regnáló szaktekintély a hírek szerint már nem látja benne az elmúlt esztendők során tapasztalt elkötelezettséget a klub iránt, és nem elégedett az új idényben elvégzett munkájával, mégha sérüléssel is bajlódott - ezért kerülhet sor a szakításra.

Arról nem beszélve, hogy Fergusonnak komoly múltja van olyan pályafutásuk csúcsán lévő sztárok eladásában, akikben nem érzi a megfelelő tüzet, elég Jaap Stam, David Beckham vagy Ruud van Nistelrooy esetére gondolni.

Ebben az esetben egy „régi jóbarát", egyben egy tavaly nyári slágertéma kerülhetne elő, a Daily Mail állítja, a Real Madrid tárt karokkal várja őt, José Mourinho vele tenné végleg betonbiztossá az amúgy is rendkívül erős, jól megszervezett hátsó alakzatát.

A történet ezen része persze csak spekuláció, de a 30 éves Vidics nyári továbbállására simán van esély, egy biztos, szerződéséből még két év van hátra, az ifjú védőtrió, Phil Jones, Chris Smalling és Jonny Evans pedig mindeképp jól járna távozásával.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu