Fellélegezhet Ranieri és Maicon

Szerző: SHLétrehozva: 2012. február 24. 12:51
Massimo Moratti megerősítette posztján az Inter edzőjét, Claudio Ranierit, akinek vezetése alatt az elmúlt hat meccséből ötön gólt sem szerzett az együttes. Ugyancsak aktuális hír, hogy szalaghúzódás miatt mintegy húsz napot pihennie kell az Inter 30 éves, brazil jobbhátvédjének Maiconnak - ezt a milánói klub orvosi stábja tudatta a csapat weboldalán.


"Megpróbálunk továbbmenni Ranierivel, aztán meglátjuk. Cudar időszak? Elmúlik. Küldföldi befektetők? Ez most nem az a pillanat, hogy róluk beszéljünk, koncentráljunk a csapatra" - nyilatkozta a klubelnök a székház előtt. A legújabb név, akit szóba hoztak lehetséges Ranieri-utódként egyébként a fekete-kékek egykori, legendás kapusa, a Catania és a Palermo korábbi, a dubaji al-Naszr jelenlegi vezetőedzője, Walter Zenga.

Nagyon aggódtak csütörtökön Maiconért, miután megsérült a térde szerdán Marseille-ben,  s le kellett cserélni a végül elveszített BL-összecsapás szünetében.

Most kiderült, hogy nincs szakadás, a La Gazzetta dello Sport szerint az OM elleni, március 13-i visszavágón már bevethető lesz a selecao erőssége a nyolcaddöntőben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu