Farkas Krisztián súlyos térdsérülése

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 31. 17:07
Vasárnap délelőtt már csak az egy bajnoki pontnak örültek a Gabona Trans Kaposvári Rákóczi futballistái, kiderült ugyanis, hogy a csapat egyik támadója, Farkas Krisztián súlyos térsérülést szenvedett. A csatárra a legjobb esetben is másfél hónapos kihagyás vár.


A nyári szünetben Szolnokról szerződtetett futballistát a székesfehérvári mérkőzés 35. percében cserélte le Prukner László vezetőedző, és akkor még nem tudhattuk, hogy nagy a baj. Farkas Krisztián a kaposvári ligacsapat vasárnap délelőtti NB III-as bajnoki találkozóját már bekötött bal térddel nézte végig, és szomorúan mesélt a sérüléséről.

 

„Egy rossz mozdulat után éreztem, hogy baj van, ezután pedig csúnyán belém szállt az egyik fehérvári védő, s akkor már nem is tudtam folytatni a játékot – mondta a 29 esztendős csatár. - A vasárnap délelőtti orvosi vizsgálat megállapította, hogy oldalszalag-szakadásom van, és az is lehet, hogy a keresztszalagom is elszakadt... A legjobb esetben is másfél hónapos kihagyás vár rám, de még lehet ennél sokkal hosszabb is a kényszerszünet...”

 

A játékosnak mielőbbi gyógyulást kívánunk!

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu