Fabregas kikéri magának, hogy szimulált

Létrehozva: 2012. szeptember 30. 12:19
Cesc Fabregas indulatosan utasította vissza a vádat, hogy szimulálással provokálta ki a sevillai kiállítást, a Barcelona középpályása szerint járt a piros lap Gary Medelnek. Úgy véli, csapata jogosan nyert, még akkor is, ha a 89. percben még hátrányban volt.


 

A Barcelona nagyon megszenvedett a győzelemért a Sevilla otthonában: a vendéglátók 2-0-ra elhúztak, és a 89. percig vezettek, de Cesc Fabregas második góljával és David Villa találatával mind a három pontot megszerezte Vilanova legénysége

A blaugranák sikeréhez az is kellett, hogy Gary Medel piros lapot kapjon a második félidőben. Az andalúz játékos Fabregast fejelte le, aki – bár sokak szerint rájátszott az esetre – jogosnak tartja az ítéletet.

„Eltalálták az arcom, ami rögtön kiállítás. Volt kontaktus, és amúgy is, a világon mindenhol a szándék számít. Beszélni sincs értelme erről. Egyértelmű piros lap” – nyilatkozta feldúltan, majd hozzátette: „Az első félidőben tizenegyest kellett volna kapnunk, a meccs kiegyenlítette magát.”

Utóbbi megjegyzéssel arra utalhatott, hogy a második Barca-gólt kezezés előzte meg, de a bíró nem avatkozott közbe, és végigmehetett a támadás.

Fabregas amondó, társaival megérdemelten nyerték meg a találkozót, és saját kiemelkedő teljesítményét is örömmel konstatálta.

„Végig elemünkben voltunk, domináltunk, de néha nem megy minden, mint a karikacsapás, és komoly erőfeszítéseket kell tennünk, mint ma is.”

„Higgadt vagyok, de elismerem, én is mentem át kemény időkön. Persze könnyebb újra magadra találni, ha olyan minőségű játékosokkal futballozol, mint Xavi vagy Messi.”

A Barcelonát legközelebb a Bajnokok Ligájában láthatjuk, kedden a Benfica vendége lesz a csoportkör második fordulójában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Barca-csoda Sevillában... a hajrában
A Barcelona 2-0-s hátrányból, a 89. és a 93. percben fordítva vitte el a három pontot a még veretlen Sevillától a La Liga 6. fordulójában, ezzel megvan hatodik győzelme, utoljára ilyen rajttal 1930-ban bukta el a bajnokságot......
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Cesc Fabregas
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu