Ex-Bayern sztár csapatát verték a lilák

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 27. 17:05
Kabát Péter góljával 1-0-ás győzelmet aratott az Újpest labdarúgócsapata az osztrák Mattersburg elleni előkészületi mérkőzésen. A Tarcsafürdőn (Bad Tatzmannsdorf) rendezett összecsapáson az ellenfélnél pályára lépett Csizmadia Csaba és az egykori Bayern München-kedvenc, Carsten Jancker is.


A mérkőzés egyetlen gólját egy labdaszerzést követően Kabát Péter lőtte a 10. percben. A lila fehéreknél több fiatal is lehetőséget kapott az összecsapáson.

 

Nem kapott lehetőséget azonban a macedón-svájci kettős állampolgárságú Mirszad Mijadinovszki. A hivatalosan Achilles-ín sérülés miatt hiányzó védő fele tartozása van a klubnak és csak hétfőn este csatlakozott a Bükfürdőn edzőtáborozó társakhoz.

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS:
MATTERSBURG - ÚJPEST FC 0-1 (0-1)

MATTERSBURG: Bliem - Csizmadia, Sedloski (Malic 73.), Mravac, Pöllhuber (Pauschenwein 45.) - Atan (Lindner 75.), Velicky, Seidl (Doleschal 66.), Mansberger (Mörz 45.) - Jancker (Wagner 57.), Gastsp.
ÚJPEST FC: Balajcza - Dudics (Privigyei 73.), Lipták, Cutuk, Tóvízi - Remili, Bozsics, Bogdán, (Dvorschák 83.), Pollák (Hibó 62.) - Rajczi, Kabát (Simon A. 77.).
Gólszerző: Kabát (11.)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu