Evra hosszabbított a Uniteddel!

Szerző: SHLétrehozva: 2014. május 23. 20:50
A Manchester United péntek este bejelentette, hogy Patrice Evra még egy évet a Vörös Ördögöknél futballozik, 12 hónappal meghosszabbodott szerződése. A 33 éves balbekket a Juventus és az Inter is csábítgatta az utóbbi időben.


Evra 2006 óta erősíti az MU-t, a most véget ért idényben ő volt az, aki a legtöbbször pályára lépett kezdőként a keret játékosai közül.

Louis van Gaal kérésének eleget téve marad, és több, mint 400 szerepléssel fejezheti be nyolc évvel ezelőtt kezdődött manchesteri karrierjét 2015-ben.

A frissen kinevezett holland szakember egyelőre elsősorban a holland válogatottra és a vb-re koncentrál, de közben arról álmodik, hogy Evra mellé leigazolják neki a Southampton 18 éves, angol válogatott tehetségét, Luke Shaw-t, és a két játékos együtt felelhet a balhátvéd pozícióért a következő szezonban.

Shaw-ért  - aki posztján pár éven belül akár a világ egyik legjobbja is lehet - zokszó nélkül kifizetne 27 millió fontot a United, a játékos a vb után dönt arról, hogyan folytatja karrierjét.

SHAW 17 ÉVESEN A CHELSEA ELLEN:

Címkék: Patrice Evra
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu