Eltiltott edzőt szerződtetett a KTE

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 28. 18:44
A Kecskeméti Te-Ereco vezetősége hosszas egyeztetés után úgy döntött Csertői Aurélt és nem Werner Lorantot nevezi ki a csapat vezetőedzői posztjára. A Haladás korábbi mester eltiltását tölti, csak jövőre ülhet le a kispadra. Az 1860 München egykori edzője, Werner Lorant hiába utazott Kecskemétre.


Egy hétig kereste a szerb Tomiszlav Szivics utódját a Kecskemét, most megtalálta. A tárgyalások után a tulajdonosok úgy határoztak, hogy a KTE-Ereco vezetőedzője hétfőtől Csertői Aurél lesz.

Csertői munkáját Czéh László és Erdei Sándor segítségével végzi, egy 2009. december 31-ig szóló MLSZ eltiltás miatt nem ülhet a kispadra, ezért az év hátra lévő időszakában a mérkőzéseken Czéh László irányítja majd a csapatot. Az új vezetőedző szerződése 2011. június 30-ig szól. Amennyiben a klub elégedett lesz a munkájával, a szerződés egy évvel meghosszabbítható.

SOK SIKERT KÍVÁNTAK LORANTNAK
"A KTE Labdarúgó Kft. tulajdonosai hálásak azért, hogy Werner Lorant időt és fáradtságot nem kímélve Kecskemétre utazott és megismerhették őt. A nemzetközi hírű német szaktekintély nagy hatással volt a tulajdonosokra, mentalitása, elhivatottsága, a labdarúgás iránti alázata megmutatta a kecskeméti vezetőknek, hogy hová is kellene eljutni az elkövetkezendő években, s hogy mit jelent a valódi profizmus. A KTE tulajdonosai ezúton is sok sikert és jó egészséget kívánnak Werner Lorantnak."

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu