Elfogyott a pénz, Eto'óék mehetnek?

Létrehozva: 2013. augusztus 7. 12:15
Rosszkor, rossz helyen? Rene Meulensteen vezetőedzőt 24 órán belül kirúghatják! Ez nem pletyka, hanem az Anzsi egy vezetőjének Twitter-üzenetére alapozható, ráadásul rövidesen új szelek fújhatnak Mahacskalában.


Alig telt el két hét, hogy váratlanul lemondott posztjáról a veterán Guus Hiddink Dzsudzsák Balázs volt klubjánál. Rögtön kinevezésekor közölték, hogy helyét a Manchester United korábbi segédedzője, a klub színeiben július 1-je óta tevékenykedő holland tréner veszi át, mégpedig azonnal hatállyal. Ezzel a kedélyek nem nyugodtak meg...

Kedden éjjel Konsztantin Remcsukov, az Anzsi igazgatótanácsának elnöke saját Twitter-oldalán tette közzé, hogy kirúgják Meulensteent, aki szinte még meg sem ismerkedett új csapatával, annyira frissen nevezték ki. Az elöljáró hozzátette, hogy az utód Gadzsi Gadzsijev lesz. A 67 éves veterán jól ismeri a sárgákat, korábban már háromszor irányította a csapatot. Először 1999 és 2001 között, aztán 2002-2003-ban, majd 2010 és 2011 között ismét.

Remcsukov letaglozó bejelentéseinek ezzel nincs vége: elárulta, hogy az Anzsit megreformálják, az eddigi 180 millió dolláros évi költségvetést alaposan megvágják és mindössze 50-70 millióból készülnek gazdálkodni. Ez egyúttal azt jelenti, hogy a drága játékosok útját kiadják, így kétséges Samuel Eto’o, Lassana Diarra, Willian, Alekszandr Kokorin, Igor Gyeniszov és Christopher Samba jövője. Lehet már a nyáron továbbállnak?

Minden arra utal, hogy véget ér az orosz bajnokság legütősebb keretét összehozó, eközben 4 forduló után nyeretlen csapat pénzfürdője. Helyi források két okot pletykálnak: a tulajdonos, Szulejman Kerimov néhány rossz üzleti döntéssel egy vagyont bukott, míg más hírek szerint csupán elege lett a keretből, az egység hiányából, a belső ellentétekből és a kiemelkedő játékosok állandó formán kívüliségéből. (Az Anzsi az Európa-ligában szerepel az idén.)

Akármi az igazság, valami nagyon készül Mahacskalában...

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Willian: El kell hagynom az Anzsit!
A nyugati sztárcsapatoknak udvarolt Willian, aki a télen váltott klubot és igazolt 35 millió euróért az Anzsihoz a Sahtar Donecktől, ahol befutott. A Goal.com-nak az átigazolás nehézségeiről mesélt....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu