Willian: El kell hagynom az Anzsit!

Létrehozva: 2013. július 31. 14:43
A nyugati sztárcsapatoknak udvarolt Willian, aki a télen váltott klubot és igazolt 35 millió euróért az Anzsihoz a Sahtar Donecktől, ahol befutott. A Goal.com-nak az átigazolás nehézségeiről mesélt.


„Megpróbáltam elhagyni a Sahtart már több mint egy éve, de képtelen voltam – árulta el a szakportálnak a 2012-ben történteket a 24 éves brazil támadó középpályás. – A legnagyobb angol csapatoktól és más helyekről is voltak ajánlataim, de a Sahtar soha egyet sem akart elegedni, egyedül az Anzsi fizette ki a kivásárlási áramat."

Ez volt az a bizonyos 35 millió euró.

„Hatalmas kötődéssel és tisztelettel irányulok ez az egyesület felé, de mindenki tudja, hogy az álmom, vágyam nem változott. Egy sztárcsapatban akarok focizni, ahol a figyelem középpontjában vagyok és ezzel új a brazil válogatott tagja lehetek. Egyelőre azonban nyugodt vagyok az Anzsinál" – fakadt ki, majd mondott magának ellent Willian.

Bármennyire dicséri tehát az orosz bajnokságban a legjobb kerettel rendelkező, ennek ellenére máris edzőt váltó és három forduló után még nyeretlen dagesztániakat, nyilvánvalóan alig várja, hogy egy topligás csapat elvigye...

A Chelsea és a Tottenham Hotspur által 2011 nyara óta figyelt Willian hosszú éveken át volt kulcsembere az Ukrajnában és a Bajnokok Ligájában is meghatározó Sahtar Donecknek. Négy bajnokságot, három kupát, három szuperkupát és egy UEFA-kupát nyert, mióta 2007-ben 19 millió euróért megvásárolták a Corinthianstól.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu